De les terres osonenques tornem amb un somriure d’orella a orella després d’una meravellosa actuació que ens fa brillar una mica més…

Actuació amb els amfitrions i estimats padrins Sagals d’Osona, els seus altres fillols Castellers de Santpedor i també ens acompanyaven Xerrics d’Olot. 🙂

Encetem la diada amb pilars de 4 d’entrada.

SagalsPEntrada MinyonsPEntrada

Comença Sagals primera ronda de castells amb un 4d8, un dels seus castells límits i com és d’esperar el descarreguen sense dificultats. Xerrics d’Olot descarreguen un 4d6 sense cap mena de dificultat i nosaltres, Minyons, a primera ronda descarreguem un bonic 3d6 llimant aspreses de l’ultim intent a Caldes. Per tancar la primera ronda els companys de Santpedor descarreguen un bonic 2d6.

Sagals4d8 Minyons3d6

A segona ronda Sagals fa un intent desmuntat de 2d8f que li faltava tant sols una petita dosis de confiança però tots sabem en aquesta plaça que sou gegants i que podeu amb tot!

Xerrics descarreguen un 3d6a i després Minyons tornem a quedar amb un intent desmuntat de 2d6 també potser amb aquesta micro falta de confiança, però hi tornarem… Per tancar ronda Santpedor fa un intent desmuntat de 4d7. Tant ells com nosaltres acabem de provar els nostres castells limit i ho recuperarem, no ens serveix quedar-nos amb un intent desmuntat!

Sagals recupera la torre de 8 folrada i finalment és carregada!! Xerrics descarrega un 2d6 sense cap dificultat i molt parat i castellers de Santpedor descarreguen un 3d6a.

Sagals2d8f

A última ronda Sagals torna amb un dels seus castells límits i descarrega el 3d8.

Sagals3d8

Ara ens toca a nosaltres, amb més confiança que mai, tornem a provar la torre de 6 que tantes ganes tenim… Un peu, dos peus.. i tenim aleta!!! Aguantem una mica més i… 2d6 DESCARREGAT!! 

Minyons2d6 A més, està preciós :D!!

Santpedor torna a provar el seu castell limit 4d7 i pautat com l’anterior amb algun tremolor ja el tenen descarregat!!

Santpedor4d7

Encetem per fi després d’unes meravelloses rondes de castells, la ronda de pilars de sortida.

Sagals amb una de les seves millors actuacions acaben descarregant el seu segon pilar de 6 de la història!!

SagalsPd6

Dos pilars de 5 simultanis, un de Minyons i un de Xerrics, un dels nostres millors reptes que no hem coronat mai… Xerrics el descarreguen i nosaltres amb l’enxaneta a esquena de l’aixecador ens quedem a un pas de coronar-lo. Quina llàstima però s’ha de desmuntar si alguna cosa balla més del compte, així que es queda en intent desmuntat de pd5.

MinyonsPSortida

Per últim Sagals i Santpedor tanquen la diada d’un dia fantàstic amb dos pilars de 4 cadascuna d’aquestes colles!!

SagalsPSortida

Ha estat tot un honor compartir plaça amb aquestes 3 GEGANTS colles!! Molt agraïts i encara paint la gran actuació anem a tope a acabar de perfilar aquest pilar de 5 i a descarregar moltes més vegades aquesta preciosa torre!!

Avui crec que la millor FotoResum de la diada no pot ser cap més que aquesta..

Resum

Perquè demostra que som guerrers, perquè demostra que passi el que passi sempre tenim un somriure entre orella i orella i en especial perquè és una bona estrena de camisa i un bon fitxatge que ens ha aportat moltíssim en tant poc temps, enhorabona per l’estrena Gina!

 

Per últim m’agradaria afegir un text també d’un estimat company de la nostra colla.

“Avui a la plaça de la Catedral de Vic quatre colles castelleres han tingut la seva diada. Colles que no surten a TV3 i amb prou feina a la Xarxa, però que són, com moltes d’altres, les que estan fent bullir el moviment casteller, creant afició i incorporant a persones de tota edat, condició i origen. Colles del Nord. De molt més al nord del triangle Tarragona, Valls, Vilafranca. A les que els costa molt aconseguir nous membres per la manca de tradició a les seves contrades. Però que fan un treball dur de picar pedra i, un a un, amplien les seves pinyes, troncs i canalla. Sota el so de les gralles i tabals el poc públic que hi havia a plaça segurament ha quedat sorprès en veure les expressions d’alegria i felicitat, sovint expressada amb llàgrimes als ulls, en aconseguir castells com la torre de 6, un 4 de 8 o un pilar de 6. Acostumats a veure els descomunals i gairebé inhumans castells de 10 alçades que enguany s’han repetit molts cops per les pantalles televisives del nostre país amb l’adjectiu de “jornada històrica” tant sovintejat altrament. Per gairebé totes les colles avui a plaça la jornada serà recordada de ben segur pel gran sabor de boca que ha deixat. Per una colla assolir una fita que s’ha proposat és un moment màgic per petita que pugui semblar a ulls aliens. S’alliberen tensions i pors i els component de la colla entren en un estat orgiàstic de petons, llàgrimes i abraçades enmig de càntics i crits. Viure-ho formant part de la gran família castellera és un privilegi que mai hauria pensat. La jornada ja s’ha acabat. A casa encara es comenten les situacions i els moments viscuts: tremolors, crits, algun que altra dolor puntual. En pocs dies ens tornarem a trobar a assaig amb un gran somriure per la feina feta i amb l’objectiu de consolidar la tasca feta fins avui i, qui sap, amb la il·lusió de poder apuntar més amunt.” Escenavegant.cat

 

Moltes gràcies per les magnífiques paraules i gràcies a tots per formar aquesta petita GRAN colla 🙂

Salut i Castells Família!

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search