Bé, han passat algunes actuacions i ens haureu de perdonar per estar uns dies “desconnectats” de les cròniques de les diades. Ho compensarem fen un breu resum dels dies passats!

En primer lloc, després de la magnifica diada a sallent el dia 13/09 amb els companys de Santpedor vam fer unes breus actuacions/exhibicions el següent dissabte 19 de Setembre.

19/09/2015

Al matí vam actuar a l’escola La Vila de Palamós on vam descarregar un 3d6, 2d5, 3d5an i un magnific vano de 4.

3d6anMATI 3d6MATI td5MATI vd4MATI

Ens emportem un molt bon record, i no només moral, sinó un obsequi que ens van entregar de part de l’escola, aquest magnífic collage:

cartell canalleta

Moltíssimes gràcies Escola La Vila, a veure si s’anima més canalleta a provar-ho!! No oblideu que assagem dimecres a partir de les 19.30 i divendres a les 20.30 al pavelló d’esports de Santa Cristina D’Aro! Hi esteu tots convidats 😀

La canalla és gegant i s’ho passa d’allò més bé, comprova-ho tu mateix!

 

I doncs, després d’una gran exhibició al matí, no s’ha acabat el dia… Seguim amb més castells a la tarda, aquesta vegada l’actuació s’adreça més a una bonica tercera generació, aquelles persones que no perden mai l’il·lusió! I actuem al casal de la Gent Gran de Palamós!

Descarreguem la mateixa tanda de castells que al matí

vd4TARDA td5TARDA 3d6TARDA 4d5nTARDA vanoTARDA

Afegim uns pilanets de canalla, i canviem el 3d5an per el 4d5n. Tot rodó acabem el dia amb xocolata i melindros, nyam 😛

Moltíssimes gràcies al casal de Gent Gran de Palamós per compartir un trosset d’aquest dia amb nosaltres!

 

04/10/2015

Festa de l’aigua de Caldes de Malavella, actuació amb Xerrics d’Olot i amb moltes expectatives envers la diada, podríem dir que vam començar amb mal peu….

En primer lloc, pilars d’entrada d’ambdues colles, dos pilars de 4. Fins aquí, bé! 🙂

pd4

Comencen ronda Xerrics amb un 3d6, molt estable i ben treballat. I nosaltres anem a descarregar el 3d6, sembla que tot estava bé però bé, jutgeu vosaltres mateixos… No és descarregat per sota, no… Podem dir que feia moltíssim temps que no ens queia un castell, però hi ha dies per tot i com jo dic, espero que no sigui la última vegada, perquè això significa que en farem molts més i més difícils i més alts!!

Amunt minyons! I que de la caiguda aprenguem a aixecar-nos més ràpid i amb més força!!

3d6 3d6Caiguda

En segona ronda de la diada, després de tenir alguns minyons un tant lesionats, Xerrics descarrega un magnific 4d6, un castell que ja tenien molt consolidat i com era d’esperar va sortir rodó, mai més ben dit!

Nosaltres amb una mica de “susto” al cos, encara, provem una torre de 5 però bé, molt valenta la canalla de provar-ho desprès d’una caiguda… i si no es pot fer aleta, que la faci l’acoenxeneta no? hahaha

2d5 2d5Aleta

Sempre és millor una mica d’humor en aquestes situacions, però estem orgullosos de ser qui som i d’haver arribat on som, ens aixequem i caminem que anem per bon camí!!

En última ronda, els companys de plaça descarreguen un altre bonic castell de 6 (i mig) per acabar de consolidar una bona tripleta, descarreguen una bonica torre de 6.

Bé, no fem tercera ronda nosaltres perquè hi ha algun damnificat i sempre és millor prevenir que curar diuen. No passa res, no ha estat el dia, però aviat en tindrem de millors. “Apretem” fort!!

Sortim amb un Vano de 4 i tanquem la diada com un dia per recordar que els castells també cauen i els assajos son super importants per preparar-nos al dia a dia.

Vd4

Gràcies Xerrics d’Olot per compartir plaça amb nosaltres, tot i no ser el dia, ens emportem un bon record vostre!

Grup

 

10/10/2015

Exhibició d’obertura per la presentació dels paralímpics rio2016, dos pilars de 4 i uns quants pilars de canalla.

paralímpics

Ha estat un visto y no visto però com diuen “fué bonito mientras duró” i ens quedem amb unes boniques imatges, un ambient molt maco i ha estat un honor poder participar en un acte com aquest. Gràcies!

 

18/10/2015

Diada a la festa major de Begues amb Carallots de Sant Vicenç i els Encantats de Begues.

Aquesta diada, per part de minyons, es pot dir que no vam començar massa bé… Alguns problemes logístics que van fer q arribéssim tard i marejats hahaha. Eh, un poble “estupendo” Begues, però està on Jesucrist va perdre l’espardenya… perdoneu però algú ho havia de dir! Així que després d’un remenat de corbes amb l’autobús vam arribar i ràpidament ens vam enfaixar per començar l’actuació amb un pilar de 4.

Les dues colles companyes, van descarregar 2 pilars de 4 cadascuna d’elles.

Pd4

I en primera ronda, Begues va descarregar un 3d6a i carallots ens va sorprendre amb un 3d6 aixecat per sota. Nosaltres, Minyons, vam fer un Id3d6 el qual no veiem massa clar i desprès de l’ensurt de l’anterior diada, és millor començar amb un bon peu, mai més ben dit…

Id36d1

En segona ronda vam veure una torre de 6 de Begues descarregada i molt parada, i per part de carallots van descarregar un 3d7. Minyons vam anar a descarregar una torre de 5 que aquesta sí que la tenim molt i molt sòlida.

En tercera ronda Begues va descarregar el 4d6 i carallots va fer un intent desmuntat de 4d7. Nosaltres vam tornar a provar el 3d6 però va tornar a quedar en intent desmuntat…

Id3d62

Carallots es va quedar amb l’espineta i van anar a recuperar aquest 3d7 que s’havia quedat en un intent desmuntat, i efectivament, vam poder presenciar la descarregada d’aquest castell que portaven ben preparat!

No ens quedem amb mal sabor de boca perquè sabem que necessitem i toca treballar, perquè entre tots, si treballem junts aconseguim els reptes més fàcilment…

pinya

Sempre que tinguem això, queda esperança i moltes, moltes ganes!

Per últim els pilars de sortida, Begues va fer un intent desmuntat de pd5 i carallots el va descarregar molt bé. Nosaltres vam fer un pilar de 4 un tant especial ja que estrenàvem enxaneta de pilar, Enhorabona Laia, ets GEGANT!

pd4sortida

Només cal veure la cara de la nostra estimada Julieta per adonar-nos que podem amb tot, que podem tenir dies bons i no tant bons, però el somriure de la cara i l’orgull minyó no ens el traurà ningú!

Amb ganes de poder descarregar molts més castells i buscar nous objectius, estem molt contents pel que vindrà! Treballem dur que som minyons i RES ens aturarà!!!

Salut i Castells!

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search