20160204 Pilar al balco Platja d Aro Carnaval Foto Imma F

Pilar de quatre al balcó per dur el pregó del Carnaval.

Desprès de les vacances hivernals els Minyons ens hem posat les piles. Ens trobarem el 29 de gener per preparar el pilar que portà el pregó a Sa Majestat el Rei Carnestoltes de Platja d’Aro. Expressions d’alegria i il·lusió a

Els somriures han tornat als Minyons.

Els somriures han tornat als Minyons.

totes les cares. Un assaig breu per recordar quatre coses i endavant. Però abans d’anar a plaça teníem convocada una sessió de treball per posar en condicions el nostre local del pavelló municipal de Santa Cristina i… pintar la nova estructura de xarxa que ens permetrà assajar amb tota seguretat castells cada cop més importants. Les hores de treball en comú transcorregueren amb un bon ambient remarcable. El somriure ha tornat!

El dia 4 de febrer camises netes i planxades per fer un pilar al balcó de l’Ajuntament de Platja d’Aro. La plaça s’omplí de verd poma. Malgrat l’horari fórem prous per  dur a bon terme la comanda de fer arribar el manuscrit del pregó del Carnaval de Platja d’Aro amb un pilar de quatre. Després plegats ocuparem una cafeteria per celebrar l’inici de la temporada.

20160210 Muntant la xarxa

Muntant la nova xarxa.

El dimecres següent seguiren els treballs de condicionament del local. Es muntà per primer cop la xarxa i es col·loca una pancarta al costat del taulell d’anuncis. Ja ho teníem tot a punt per fer l’Assemblea General Ordinària que fou el 12 de febrer.

Finalment ja hem començat els assajos de debò. Proves, moltes proves amb combinacions de persones i llocs. Com a sorpresa del primer assaig tothom prova que era enfilar-se en un castell. Per molts fou la primera experiència. Nova temporada significa nous reptes i renovades formes de fer. Ara la Gina ens fa una bona sessió d’escalfament abans de començar.Desprès de l’assaig de divendres donàrem la benvinguda i la camisa a la Valeria. Bé de fet la donarem als seus pares, ella dormia plàcidament al seu cotxet.  També es recordà que la Gina havia rebut seva camisa i la de l’Arnau a l’hospital el prop passat mes de desembre.

I som-hi! Que les places ens esperen.

Els pares de la Valeria reben la camisa de la nounata.

Els pares de la Valeria reben la camisa de la nounata.

Assajant l'estructura de tres.

Assajant l’estructura de tres.

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search