La nova temporada 2020 ja està en marxa i aquest any hem tornat una mica més contents. Li hem fet un petit pessic a la Grossa i això sempre dona alegria.

El primer dia d’assaig, divendres 16 de gener, va ser la retrobada amb els companys de la colla tot compartint els nous objectius i projectes per aquest any, amb molta il•lusió i ganes per tirar tota la tasca prevista endavant .

Dissabte 19 de gener un grup de minyons va participar en l’acte de plantada d’arbres a Sant Feliu de Guíxols organitzat per “Polseres Verdes”. Una bona iniciativa que varem compartir amb gent, que com nosaltres, es conscient que cal millorar la nostra relació amb el medi ambient i cuidar-lo. Val a dir que tot i el temporal que varem patir uns dies més tard, els arbres plantats van resistir com uns campions.

Jornada de treball del dissabte passat al nou local Can Minyó. Ens hi dediquem a fons, sempre que podem, per sentir-lo mes nostre i adequat a les necessitats i inquietuds de la colla. Neteja, pintura, preparant un espai on la nostra canalla s’hi trobi ben acollida… S’hi viuran hores de treball compartit als assajos per consolidar castells que ja estem portant a plaça, i també proves de projectes nous que ens fan mirar cap endavant amb moltes ganes i amb la confiança d’assolir-los .

I recordeu, si encara no ens coneixeu, si teniu inquietuds per viure de prop el mon dels castells i tot el que comporta, per sentir la emoció i la força de pertànyer a la pinya…o tan sols per curiositat : US HI ESPEREM. Estem darrera del pavelló esportiu de Santa Cristina. Al costat de la deixalleria. Tenim assaig els dimecres i divendres de 8 a 10 del vespre. Tots sereu benvinguts!

https://goo.gl/maps/UQN9k2nwzax37hjA7

8 de febrer 2020

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search