T6

Torre de 6

Pilar de 4 caminat

El passat 14 d’agost realitzarem la ultima diada abans del període de vacances d’estiu, aquesta fou a Malgrat de Mar, la veritat és que tot feia pensar que podia ser una gran diada, en primer lloc els assajos previs havien donat molt bons resultats, l’assistència era bona i les vibracions de la colla eren positives. A més a més, compartiríem plaça amb dues grans colles, Maduixots i Xicots de Vilafranca, tot feia pensar que veuríem castells de 6, 7 i 8 a plaça i així va ser, però anem pas a pas.
La diada començà amb una petita cercavila des de l’ajuntament de Malgrat a la plaça, tot seguit les tres colles entrarem amb un pilar de 4 caminat a plaça, cal dir que tots tres amb el seu propi estil. I puntualitzem que la plaça feia molt de goig tant a nivell de castellers com de públic assistent a la diada.
Nosaltres començàrem a la primera ronda amb un 3d6 que tot i els nervis per ser el primer castell va demostrar ser un castell ja consolidat; en segona ronda tot i desmuntar un peu descarregàrem un 4d6 molt maco i ràpid i en tercera ronda la nostra tercera torre de 6 de l’any, la qual tot i les sotragades en la pujada es va descarregar “fins a baix”, cal puntualitzar que tot i ser la tercera de l’any fou molt emotiva ja que hi ha

3d6

3 de 6

via diferents canvis a les dues anteriors com un baix, un terç, un dos i l’anxaneta. Per finalitzar, tancàrem la nostra diada amb 2 pilars de 4 simultanis.
Les altres colles realitzaren:
Xicots de Vilafranca: 3d8, 4d8, torre 7 i p5.
Maduixots: id4d7, id4d7, 4d6a, torre 6, idp5, 2p4s.
En acabar els pilars es realitzaren els balls de germanor amb les colles i tot seguit la colla amfitriona ens obsequià amb un petit pica-pica.

4d6

4 de 6

Considerem que realitzàrem una diada completa en tots els sentit castellers possible, tècnicament descarregant tots els castells, col•laborant amb les altres colles a les seves pinyes, gaudint de cada instant de la diada com si fos la última vegada i amb moltes abraçades i rialles abans, durant i després de la diada. Petites grans factors que dia a dia ens fa més gran la colla.
Aprofitem per agrair a Maduixots i Xicots l’ajuda a pinyes i el caliu que es va viure en tot moment a plaça.
Per últim, reflectir una visió imaginaria dels nostres castells en aquesta diada, els quals es podrien comparar amb una tomata de Montserrat, atès que les dues altres colles que ens acompanyaven vestien el color vermell i nosaltres el verd poma.

 

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search