p4cam

Pilar de 4 caminat

Diada castellera molt positiva. Desprès del darrer assaig i contra la previsió més optimista, el nombre de Minyons a plaça fou suficient per aixecar tots els castells previstos. I a més d’aixecar-los descarregar-los amb èxit.

Queden poques jornades per acabar la temporada i els objectius previstos per la Tècnica es van acomplint poc a poc. Tant de bo siguem capaços de mantenir aquesta línia fins el final. La diada s’inicià amb pilars caminats de cadascuna de les colles fins al centre de la plaça de l’Església de Montcada i Reixac. Pilars que compliren amb escreix la tanda i que foren descarregats sense més problema.

3d6a

3d6a

agulla-3d6a

agulla-3d6a

Els Minyons actuàvem darrera dels Castellers amfitrions i dels de Badalona. Iniciàrem amb una primera ronda que serví per donar confiança amb un 3 de 6 magnífic. Carregat i descarregat amb alegria i velocitat.  La segona ronda actuàrem desprès d’un esplèndid 4 d 7 amb agulla dels badalonins. Nosaltres responguérem amb una de les nostres estrelles actuals el 3 de 6 amb agulla. Fou descarregat perfectament. I malgrat el sentiment d’eufòria que vivia la colla tancàrem l’actuació amb una torre de 5. Les rondes acabaren amb els pilars simultanis -Minyons Pd4- i un pilar al balcó de la colla amfitriona.

El resum dels castells de la jornada és:

Montcada i Reixac : P4cam, 5d6, torre de 6, 4d6a, 2p4s + P4 balcó

Castellers de Badalona: P4cam, 4d7a, 5d7, 4d7, P5

Minyons de Sta. Cristina: P4cam, 3d6, 3d6a, torre de 5, P4.

Però la diada no acabà a plaça. Teníem una sorpresa final preparada en forma d’un pica-pica quantiós, que serví perfectament de dinar dins del Local de la Unió de Mas Rampinyo. Cal donar les gràcies als castellers de Montcada i Reixac per la seva organització.

 

logo-complet

Cliqueu sobre el logo per veure el reportatge de Dosos i amunt de Xip.tv

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search