4d6 Foto: Lluís Puig

4d6 Foto: Lluís Puig

3d6 Foto: Judith Martín

3d6 Foto: Judith Martín

Diumenge 26 de juny de 2016, Palamós va celebrar la seva tercera diada castellera amb els Minyons de Santa Cristina d’Aro com a amfitrions. Per primera vegada, a més, hi va haver una colla convidada: els Encantats de Begues.

Les dues colles van omplir la Plaça dels Arbres de Palamós amb els seus diferents tons de color verd, el poma pels empordanesos i l’ampolla pels del Baix Llobregat, i van portar castells de sis a plaça.

Els Minyons van començar la diada amb un pilar de 4 de dol, un pilar de 4 i van continuar descarregant dues estructures de sis, el 3 i el 4, abans de finalitzar la cita amb un vano de 4. El programa dels cristinencs incloïa també un 2 de 5, però la torre no es va acabar materialitzant després que prèviament s’haguessin desmuntat un intent del 4 i un altre del 3.

Per la seva banda, els beguetans van descarregar tots els castells que portaven a plaça i van completar l’actuació amb un pilar de 4, un 3 de 6, una torre de 6, un 3 de 6 amb agulla com a plat fort de la tarda i un pilar de 5 per posar-hi punt i final.
Amb aquesta diada a Palamós els Minyons van continuar amb la seva planificació d’intentar fer el màxim nombre de diades possible a poblacions properes a Santa Cristina, per tal d’aprofitar que són l’única colla de la comarca i arrossegar a quanta més gent millor per poder consolidar els seus castells.
(Crònica de TV Costa Brava)
Cliqueu sobre la imatge per veure el reportatge de TV Costa Brava

Cliqueu sobre la imatge per veure el reportatge de TV Costa Brava

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search