La prèvia a la  diada de Mont-ras es presentava amb un caire especial i amb neguit a la panxa, atès que l’any passat Mont-ras no ens va poder veure executar amb èxit cap castell , però per altra banda , compartíem plaça amb Maduixots, la colla amfitriona el dia que ens vam guanyar la nostra camisa verda, la colla que va veure esclatar la plaça quan aconseguíem entre llàgrimes el dret a batejar-nos, la primera tripleta.

Així doncs, predominava l’ optimisme, i ganes d’anar-hi a tope!!!

Aquest diumenge el sol lluïa espatarrant i vam començar amb una cercavila des de l’ajuntament fins a la plaça de l’església. La calor i les escales ens feia semblar més aviat una processó… El poble estava engalanat amb flors i parades d’oficis antics.

Aquest dia comptàvem amb un toc especial de gralles , un toc un  tant Mallorquí, la nostra polifacètica Maria substituïa a les nostres gralles titulars.

Encetàvem  la diada amb un pilar de 4 i un pilar de 4 aixecat per sota de Maduixots. Per part nostra entrarem a plaça amb el ja consolidat  pilar de 4 caminat.

Començàvem les  rondes de castells amb un 3 de 6 , en el qual el pom  no ho va veure del tot clar, i es va decidir baixar-lo.

Maduixots   començaren ronda amb un 4d6 amb agulla,  amb alguna relliscada a dossos, tot i que  acabaren tan segurs que fins i tot van saludar l’agulla.

En segona ronda , vam intentar el 3de6 amb agulla, aquest tot i el treball es va acabar trencany a terços i va fer llenya.

Maduixots feu la torre de 6 un xic treballada i amb molt bon resultat.

En tercera ronda  tornàrem a intentar el 3 de 6, però no sabem si ja ens acompanya el desànim però tot i presentar una bona forma no es va poder coronar .

Maduixots   tancar amb un 3d 6 amb agulla molt paradet .

En la ronda de recuperació ens armem de valor i anarem pel 3 de 6 , aquesta vegada si, carregarem aleta i  descarregarem amb seguretat.

Per tancar la diada  , Maduixots va realitzar dos pilars simultanis i per la nostra part un vano de 4 que sempre ens fa quedar bé .

Felicitats per la diada Maduixots i gràcies pel suport a pinyes!!!!

Va ser una diada on es van mantejar bastants minyons , malgrat la diada no va ser perfecte sempre ens queda moments per l’alegria

Tots els  músics de minyons i maduixots  es van ajuntar per regalar-nos uns moments per ballar.

2016 0529 Mont-ras 3d6 intent

Intent de 3d6

Com sempre Mont-ras ens va  acollir molt bé, oferint un vermut  de germanor entre les dues colles envoltats de catifes de flors.

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search