La diada de Sant Jordi ha estat molt particular. Doble sessió matí i tarda. Quan sonava dotze cops el campanar de Calonge els nostres castellers s’han enfaixat i des de la plaça de la Doma d’aquella vila han fet camí fins a la primera parada de la cercavila. El programa constava de varis pilars i un taller final al costat del Ajuntament. El recorregut comprenia els espais ocupats per les parades de… Ep! Què no eren llibres i roses? Doncs no. Cistells, sabates, formatges, joguines de segona mà i, finalment, una llibreria i una parada on venien flors. De camí ens hem creuat amb un casament. Malauradament hi havia molt poca gent al carrer malgrat que enguany Sant Jordi queia en dissabte. Desprès de les dues primeres parades hem fet un pilar de tres caminat. Avui els músics anaven coixos. Els faltava el tabaler. Però la cercavila ha arribat a bon fi a la plaça del Ajuntament.

2016 0423 Pilars boda 2

Preparant els pilars simultanis.

El matí havia passat sense cap mena d’incidència meteorològica, però a la tarda plovia a bots i barrals. Arribats a l’hotel on s’estava fent el convit de bodes dels protagonistes del pilar sorpresa, ens hem preparat en una sala a redós de la pluja. Desprès, amb grans precaucions per no ser descoberts (i la nostra camisa no ajuda gaire) ens hem aplegat a una gran sala on havíem de fer el pilar sense mullar-nos. Però com a molt allà hem comprovat que només es podia fer un pilar de 3. Per tant desprès de parlar-ho tota la colla s’ha fet l’actuació a l’exterior sota un xiu-xiu a una de les terrasses de l’hotel. No cal dir que els nuvis -ell casteller actiu- i la resta de convidats estaven absolutament emocionats i agraïts. Potser qui més la Elisabet Carnicé, la motivada presentadora del programa de TV3 “Quarts de Nou” que podem veure al centre de la fotografia.Un pilar de quatre i dos simultanis de tres. Una “Polca d’Ours” serví per animar el final de festa i… actuació acabada.

En sortir les dones, noies i nenes de la colla han estat obsequiades amb unes roses fetes de roba per les mans de la Lluïsa qui es mereix una forta abraçada. Fotografies i rialles. Què més volem?

2016 0423 Pilars boda

La colla amb els nuvis i la presentadora de “Quarts de Nou” de TV3, Elisabet Carnicé que no volgué faltar a la foto de grup.

 

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search