20160410 Td6

Torre de 6

 

Diumenge 10 d’abril. Un dia solejat, amb un xic de vent per treure la calor. Tres colles: Vailets de l’Empordà, Xerrics d’Olot i la colla amfitriona a plaça, els Minyons de Santa Cristina. Petita cercavila per la vila per arreplegar gent cap a la Plaça de la Pedra Vella.

3d6

3d6a

Comença la jornada castellera amb dos pilars de dol en record de familiars de membres de la colla. Just desprès és Minyons obren plaça amb un impecable pilar caminat, que fou el preludi de tot el demès. Com fent un capicua iniciem la temporada amb un 3 de 6 que es carrega i descarrega amb esforç muscular però sense cap incident. Seguim, quan arriba la segona ronda amb un 2 de 6 que puja i baixa ben consolidat. I, desprès de veure un magnífic 3 de 7 dels Vailets de l’Empordà, ens atrevim amb el 3 de 6 amb agulla que també és carregat i descarregat amb un gran somriure als llavis per part de tots els components de la colla. Per acabar fem treballar la canalla amb un vano de cinc pilars (quatre de tres i un de quatre). Una jornada rodona.

Hi havia nervis abans de començar. Un neguit que comença a dissoldre’s  desprès del pilar caminat. Uns rostres que s’anaven transformant de la tensió al somriure més franc. La torre de 6, el nostre límit anterior, era superat a la segona ronda de la primera jornada castellera. Abraçades, petons, cops a l’esquena. Calia anar a ajudar a les altres colles, anar a fer pinya, però calia que ens ho recordessin doncs tothom era comentant les seves sensacions i els seus sentiments en aquell dia tant assenyalat. La resta de construccions patiren la mateixa sort. La mateixa bona sort producte del treball als assajos i d’aquell petit plus que aporta l’adrenalina quan un és a plaça. Els Minyons estàvem contents. Molt contents!

20160410 Pastis Carme

El pastís d’aniversari.

Desprès del lliurament de records a les colles convidades i de saltar i ballar una mica sota els acords de les gralles i tabals de totes les colles acomiadàrem a la colla alt empordanesa i la resta férem cap a l’Espai Ridaura on ens esperava un magnífic dinar de germanor. Allà la relaxació de la feina ben feta i, diguem-ho també la suma del vi i la ratafia, transformaren aquell acte en festiu i alegre. Una festa que tingué com a gran final el gran pastís fet per la nostra companya Carme per apagar l’espelma del nostre aniversari per part de tota la canalla d’ambdues colles presents.

Xerrics d’Olot completaren 2 pilars simultanis de 4, 4d6a, 3d6a, 2d6 i pilar de 5.

Vailets del Empordà: Pilar de dol, pilar de 4, 4d7(id), 4d7, 3d7, 3d6a (id) i pilar de 4.

Vano final amb la nostra canalla.

Vano final amb la nostra canalla.

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search