A finals del mes de març, justament el dia 31, vam tenir una diada important a Fontanilles, en motiu del III Castellum i la fira de l’Oli, que ens donava el tret de sortida a la nova temporada de castells. 

Ni més ni menys compartíem plaça amb dues grans colles: la colla Vella dels Xiquets de Valls i Marrecs de Salt. Així doncs, coincidíem les tres colles més potents a diferents nivells del 2018, la millor de Catalunya segons el resultat del Concurs de Castells de Tarragona, la millor de la província  i la millor de la comarca segons rànquing casteller de 2018.

Vam obrir la diada amb pilars simultanis, seguits de les rondes de castells que va obrir “la Vella”, Marrecs i nosaltres com a darrers.


Vam començar amb un pd4 que desencadenaria en una gran diada. El va seguir amb un sòlid 3d6 que va fer que agaféssim la suficient confiança per descarregar el 4d6. Amb aquesta gran eufòria que començava a despendre el verd poma vam descarregar un 3d6a i, en acabat aquest castell amb les emocions a flor de pell i les llàgrimes als ulls, vam donar protagonisme a la nostra canalla, la més valenta, per fer un preciós vano de 4, amb un pilar de 4 central i 2 pilars de 3 a cada costat.


La Vella de Valls va descarregar 3pd4, un 4d7a, un 5d7, un 3d7a, el 4d7 i per acabar un vano de 5. Tot això amb una solidesa que ja voldríem molts.

L’orgull de fillols ens va florir al veure fer 3pd4, un 4d7, un 3d7, el 5d7, el 4d7a i un pd5 dels Marrecs de Salt.


Per acabar d’arrodonir aquesta diada més que màgica, les colles ens vam quedar a dinar allà mateix, a l’Ajuntament de Fontanilles. Una gran part de la família Minyona vam poder gaudir del bon dia que feia i del bon ambient a plaça. A l’acabar el dinar, vam poder gaudir de la festa amb la col·laboració escènica i musical de la nostra fantàstica canalla. Van preparar un recull de cançons per poder ballar i no deixar de banda l’alegria i les ganes de gaudir-ho tot al màxim que tant ens caracteritza com a colla.


Aquell dia va ser molt especial per a tots i totes, però especialment pel nostre cap de colla: feia anys i es feia un xic més gran!!!! Li vam dedicar “Molteees feeeeliiiiciiiiitaaaaats, moooolteees feeeeliiciiitaaats et desiiitgeeem tooots, Peeeetiit, mooltees feeliiiciiitaaats”. A més, com no podia ser d’altra manera, ens va dedicar unes paraules amb el seu ja més que company, el micro.


Com sempre, i com a totes les diades, són dies per a recordar i tenir present que som una gran pinya que si s’ho proposa, pot aconseguir tot allò que vulgui.

Moltes felicitats a tot@s i fins d’aquí un instant.

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search