Des de fa uns anys Minyons de Santa Cristina ha treballat de valent per aconseguir local i per fi ha arribat. El passat 15 de febrer vam poder-hi fer el primer assaig, el que pronostica que el 2019 pot ser un gran any per a la nostra colla.

Abans que el primer assaig es pogués realitzar amb seguretat, haviem de posar fil a l’agulla per fer més nostre l’espai i donar-li el nostre toc minyó, així que el diumenge 10 de febrer, un bon grapat de minyons i minyones ens vam equipar amb escombres, recollidors, pintura, aspiradors… I vam començar escombra amunt, aspiradora avall i pinzells en mà per deixar la paret d’un blanc gairebé nuclear. I finalment, el terra atenuant va poder anar al seu lloc! I com no podia ser d’una altra manera, aquesta feinada es mereixia un increïble esmorzar de brasa i truita de patates.

No és per tirar-nos floretes, però mireu el resultat de la primera jornada de treball:  ens va quedar un local de primera!

Tot i el cansament de la “currada monumental” del matí, alguns de nosaltres ens vàrem quedar a dinar i vàrem fer gresca a la tarda, a la que s’hi van apuntar algunes persones que no havien pogut ser-hi abans i, de passada, veien el local. Mentre el sol s’anava acomiadant nosaltres també ho fèiem.

I voilà: 5 dies després arribava EL DIA! Divendres 15 de febrer ens vam reunir de nou al local, aquesta vegada per fer el nostre primer assaig en ell: escalfaments, espatlleres i tot seguit pilars nets, castells nets, castells amb pinya dins i fora xarxa i, al final, un pilar de 4. Va ser un assaig amb molta participació i, tot i que alguns no van poder assistir-hi físicament, de ben segur que hi eren mentalment.

I ja per acabar i fer la nit rodona, la junta directiva va organitzar un pica-pica per la colla. Alguns parlaven de les proves, altres es van trobar amb persones que feia temps que no venien, altres recordaven els inicis de la colla i altres es projectaven projectes de futur, però en el que tots estem d’acord és que va ser un dia ple d’emocions minyones i això sempre ens ha fet molt grans!

ENS VEIEM A ASSAIG!

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search