Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/3/d396768128/htdocs/minyons/wp-includes/post-template.php on line 293

El passat divendres dia  17 de març vam organitzar el primer assaig “porta un amic” de la temporada. Aquest tipus d’assaig es realitza bàsicament amb dos objectius: un és realitzar un assaig més nombrós del que la colla està acostumada, i l’altre fer arribar a més persones el  món casteller a través d’un assaig vivencial.  I perquè no,  un cop tinguda l’experiència, afegir-se  a la colla com un casteller més.

L’esquema general del nostre assaig “porta un amic” va ser el següent:

Va començar amb un apadrinament a gran escala, en el que cada “amic” és apadrinat per un casteller de característiques físiques similars. Aquest padrí és el que ajudarà i guiarà durant tot l’assaig a  aquest aspirant a casteller i li explicarà la seva pròpia experiència dins la colla. Cal puntualitzar que és el mateix sistema que es fa cada vegada que ve una persona nova a assaig.

Tot seguit, es va realitzar la mecànica de l’assaig, l’enfaixament, espatlleres, proves petites i proves grans i, com també és costum,  un xic d’explicació més tècnica i de seguretat que, val a dir, sempre va bé per tots, siguem més veterans o menys. Aquesta vegada es van treballar vàries proves netes i unes quantes pinyes de pilar, que van ajudar a fer l’assaig molt més vivencial.

Desprès d’un fort aplaudiment per agrair la presència dels “amics”, es va acabar amb un sopar “porti” per a totes les persones participants a l’assaig, creant així un espai més lúdic en què acostumen a aparèixer espais per resoldre dubtes i/o compartir impressions de la vivència viscuda.

Però això no va acabar aquí: aprofitant que no teníem diada aquell cap de setmana, la Comissió de Festes ens havia organitzat pel diumenge la ja més que consolidada Calçotada Minyona a la Pineda Fosca de Cassà, espai ideal per “fer colla” amb un bon menjar, bona companyia, alguna que altra activitat i, sobretot, somriures i cantades. Perquè com diem algunes persones de la colla, la qüestió és passar-nos-ho  bé també  entre castell i castell.

A la foto podeu veure una demostració de la tècnica tant acurada d’alguns participants.

Així doncs, ja ho sabeu, us esperem a tots a assaig els dimecres i divendres de 8 a 10 del vespre al pavelló municipal d’esports de Santa Cristina d’Aro.

Guardar

Guardar

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search