+Quina caca de temps, venim a la Costa Brava pel sol i ans trobem això, ja als i val eh!

-Ja tia, o sigui, am sembla super fort, es increibla.

+Bua bua bua, o sigui i tots aquests cotxas ca son?

-Anem-ho a mirar!

Jo i la meva amiga de cop ens trobem en un pavelló ple de gent en comptes de platja on nosaltres voldriam astar.

Antrem aquell pavelló ple de cotxas aparcats. I veiem una cosa super però super astranya, esta ple de gent i molts de color, pero mazo de colors eh!

Ens dirigim a una parasona ca asta com vanent coses molt cuquis en una taula.

+Hola bonas! Una pragunta, ca asteu fent aquí?

=Hola! Acabem de fer la diada castellera del 3r aniversari del bateig de la meva colla, els Minyons de Santa Cristina d’Aro, em sap greu, però és que ja ha acabat.

+ Bua bua però heu fet castells mazo guais?

=La veritat és que ha estat una gran i espectacular diada, la millor de la colla. Ens hem concentrat tots a les 17:00 aquí al pavelló, degut que la cercavila que teníem prevista no l’hem pogut realitzar.

Minyons de Santa Cristina hem començat amb un pilar de dol i tot seguit hem descarregat un pilar de 4, hem continuat amb un castell que teníem molt ben treballat, el nostre estimat 4d6, continuant la diada amb il·lusió i nervis hem pogut descarregar el nostre segon 5d6 de la història minyona, la nostra torre de 6 tant “mogudeta” ella com de costum però això no ha fet que ens vences, tot seguit amb els nervis  a flor de pell hem pogut carregar el nostre primer pilar 5!! I finalment hem acabat amb un estimat pd4 i pilars de la nostra enorme canalla.

     

Esperxats de l’estany han començat amb un pilar de 4, seguit d’un preciós 3d6, seguit d’un increïble i enorme 3d6 amb agulla fent després un 4d6 i per acabar un pilar de 4.

Xerrics d’Olot ha iniciat la diada amb un pilar de 4, seguit d‘un impressionant 4d6, després una torre de 6 i un increïble 3d6 i per suposat i per no ser menys han acabat amb 2 pilars de 4 simultanis.

Maduixots ha començat la diada amb dos preciosos pilars de 4 ( un d’ells aixecat per sota), seguint per amb un intent desmuntat del 3d7 que demanava ser descarregat, i clar que l’han descarregat a continuació, 3d7 a la saca, continuant amb una increïble torre de 6, seguit d’un 3d6 amb agulla i acabant amb dos pilars simultanis de 4.

A més a més abans dels pilars de sortida d’aquesta gran diada no podria acabar millor la ronda de castells que amb una magnífic 4d6 de germanor.

+Bua bua bua tia! Tia quina passada! Bua quina pena no haver arribat abans! I ara a més mentras que tu i jo tornem a casa. Les colles estan sopant de guais i passant-s’ho xupi guai i celebrant aquesta gran diada.

-Bua tia intantarem venir l’any vinent, no?

PD: Les diferents faltes d’ortografia de la crònica estan pensades en tot moment per les nostres dues super cronistes.

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search