El sol entra amb intensitat per la finestra de la meva habitació fent que em desperti d’un vot.  Tinc nervis i el cor no em para de bategar a 1000 per hora i obro els ulls a l’instant. Què em passa?

És clar! No ho recordava: avui tenim diada del 5è aniversari de la Colla!!!

Però… I aquest sol? No havia de ploure?

I amb la faixa a la mà, ja sóc a plaça. Però abans de coronar castells, toca preparar la botifarrada popular!

Tot d’una apareixen taques vermelles: els Castellers de Rubí ja són aquí i ja podem començar la diada!

Els Minyons de Santa Cristina hem començat amb un pilar de dol, que ha seguit amb pilars de 4 simultanis, un de cada colla. Els verds poma hem destapat la diada amb un 3d6 preciós i molt quiet. Després, a segona ronda, hem fet un intent desmuntat i l’hem tornat a provar per segona vegada, però avui no era el dia per portar el 4 a plaça. A la tercera ronda hem descarregat un espectacular 3d6 amb agulla. Finalment hem tancat la diada amb un pilar de 4 i pilars de canalla.

Els vermells, han començat la diada amb un increïble 3d6, han continuat amb un 4d5 i finalment ens han impressionat amb un pilar de 4 aixecat per sota.

Per últim, hem viscut una experiència increïble que segur que repetirem: hem descarregat un 4d6 de germanor!

Gràcies a les persones que ens han ajudat a preparar les botifarres, hem pogut dinar molt aviat. Tot eren riures de felicitat, fins que unes gotes de pluja han començat a fer la guitza i ens han obligat a recollir i acomiadar-nos. Ha estat una gran diada!

 

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search