DSCF6362

Gran Diada dels Minyons de Santa Cristina, han confirmat, que allò que van mostrar a la Festa Major de la població que els hi dona el nom, no havia estat un miratge, sinó una realitat evident. Tots i cadascun dels integrants d’aquesta jove colla, no varen poder amagar l’emoció que representa, la confirmació d’una realitat cada cop més propera, desprès de mesos de treball i perquè no dir-ho de sacrifici, estem a un sol pas de guanyar-nos la camisa i a prop, molt a prop de ser colla de ple dret.

Bé, varem començar la Diada amb aquest Pilar de Quatre, que com de costum el vam carregar i descarregar amb molta fluïdesa.

DSCF6396

Amb la confiança que ens havia donat la darrera actuació, varem tirar pel dret amb aquest magnífic Tres de Sis, que encara va contribuir a eixamplar la moral col·lectiva i que va començar a emocionar al públic assistent.

DSCF6441

Amb el públic completament entregat, varem executar aquest castell tant maco, que tant se’ns havia resistit i que ahir vam demostrar que el tenim assumit del tot i varem defensar de manera magistral.

DSCF6477 Continuarem amb aquesta estructura tant bonica i més complicada del que sembla, amb total solvència i malgrat que el cor ens demana un  pis més, ens ho haurem d’agafar amb calma.

DSCF6501

La actuació va continuar, amb aquests dos Pilars de quatre simultanis, executats també amb molta solvència.

DSCF6529

I ja per tancar una actuació molt lluïda, en la qual no ha fallat res, aquests tres pilars de canalla, tant macos.

 

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search