DSCF8899

Diada històrica, la d’aquesta jove Colla Castellera, en la que en el primer intent, varen aconseguir la tant cobejada tripleta de sisos. Una jornada en la qual, en coronar el tercer castell de sis de la diada, l’alegria es va desbordar, es va desbocar… I no pas perquè fos fruit de la casualitat, ans al contrari era ben bé fruit del treball i la constància, de la FEINA BEN FETA. El que escriu, en rememorar la fita aconseguida aquest darrer diumenge d’agost, encara se li posen els pels de punta, la carn de gallina i els ulls li espurnegen un xic.

Ja deixant la retòrica de banda, dir que varem començar aquesta Diada, amb aquest elegant pilar de quatre caminat, tot un preludi d’allò que havia d’arribar.

DSCF8934

Començàvem aquesta tripleta de sisos, amb aquest fantàstic tres de sis, carregat i descarregat amb una solidesa evident.

DSCF8971

Continuant amb els castells de sis,aquest magnífic tres de sis amb agulla, que si cliqueu a sobre, veureu diferents fases d’un castell que tot just estrenàvem.

DSCF9018

 

Amb aquest quatre de sis, aquella estructura que tant se’ns havia resistit i que ara defensem folgadament, va arribar l’apoteosi amb la consecució de la tant desitjada tripleta.

DSCF9046

I ja per acabar, amb l’adrenalina al cap damunt i la moral reforçada, aquests dos pilars de quatre simultanis.

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search