Un toc amarg i donant condol a la família de la nostra amiga i castellera per la pèrdua del seu avi, comencem a celebrar la nostra festa major amb un pilar de quatre de dol. No obstant endolcim l’amargura estrenant una nova enxaneta i una nova terça, felicitats Nel i Aina!

Pd4Dol

Ara si que si, entrem a plaça amb un pd4 caminat i la canalla a espatlles del nostre jovent més apreciat. Dona gust veure tantes cares entrant amb il·lusió per gaudir d’una bona festa major i els nostres companys de plaça, Castellers de Montcada i Reixac comencen amb un pd4 femení d’entrada.

Pilars Caminats Pd4cam Minyons Pd4 Montcada

El primer castell que intentem Minyons és un 3d6a però els nervis ens poden i les mides s’escapen, en això queda doncs, en un intent. En la mateixa ronda el tornem a muntar amb més paciència però la mateixa jugada anterior fa que no sigui possible, tornem a desmuntar i passem ronda als companys. Relaxem-nos que ho sabem fer, a la propera no ho intentarem, ho farem.

En primera ronda els companys de Montcada i Reixac coronen un bonic 3d6, agafem forces que ens torna a tocar.

3d6 Montcada

 

Segona ronda deixarem de banda el 3d6a i anem a descarregar un preciós 4d6 que amb moltes ganes coronem. No és menys important per menys dificultat perquè tornem a estrenar una nova enxaneta que amb moltes ganes no s’ho pensa dues vegades abans de travessar. Felicitats Natàlia, tots estem orgullosos del treball que has fet, en especial segur, el teu tiet!

És ben bé que la nostra canalla és un tresor que anem polint dia a dia.

També es veuen moltes cares de felicitat i eufòria a tronc amb novetats a terços i segons, David, Raimon, Júlia… sou tots GEGANTS!

Els nostres companys en segona ronda descarreguen un 3d6a tant maco com l’anterior.

4d6 Minyons 4d6 Minyons 3d6a Montcada

 

Tercera i última ronda, deixem l’agulla per un altre dia i descarreguem el 3d6 que el portem molt bé a assaig! Muntem la pinya i ens disposem a pujar, des de segons i dosos dues noves promeses, els nervis del primer dia de vegades juguen males passades i les mides es desquadren un xic, no passa res, el desmuntem i hi tornem que ho sabem fer!

Va que ja tenim un castell de 6 a la butxaca i tenim moltes ganes de fer-ne un altre…

Tornem a muntar la pinya i cap amunt! Es col·loquen dosos, fora nervis i l’enxaneta fa l’aleta, molt contents per l’estrena d’una Dos GEGANT, felicitats Paula! i d’un segon excepcional, felicitats Jordi! 3d6 descarregat i ja en tenim dos a la butxaca!

Molt contents de compartir plaça amb els castellers de Montcada i Reixac que en la seva tercera ronda descarreguen un altre castell de 6, un bonic 4d6.

 

3d6 Minyons 4d6 Montcada

 

Acabades les tres rondes de castells, no s’ha pogut fer la tripleta per part de Minyons però estem molt contents i acabem amb ronda de pilars, també mai fet en la nostra història 3 pilars de 4 simultanis amb estrenes de noves enxanetes també en dos d’aquests i un nou segon, felicitats Anabel i Gina, les mes petites sou les mes grans!! i Felicitats Dani!!

Els nostres companys tanquen rondes amb un pd4 un tant divertit per part del terç.

pd4 Minyons pd4 Minyons pd4 Minyons pd4 Montcada

 

Hem acabat i estem molt contents, moltes gràcies als castellers de Montcada i Reixac per compartir plaça amb nosaltres en un dia tant especial!

Marxem de plaça ben orgullosos i amb el cap ben alt després de descarregar dos castells de 6, uns quants pd4 i el pd4 caminat.

Moltes felicitats a tota la gent que s’ha estrenat, junts podem, #juntsfemcolla

Ara anem a celebrar-ho a la festa major del nostre poble que ens ho mereixem!

 

Resum de la diada:

Minyons de Santa Cristina pd4, 4d6, 3d6 i 3pd4

Montcada i Reixac pd4, 3d6, 3d6a, 4d6 i pd4

 

Fotos a càrrec de Laia Rius.

Contacta'ns

Tens algun dubte? Vols més informació sobre nosaltres. I a que esperes...

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search